
Historia completa
Nosotros
Esta es tu página Acerca de. Es tu oportunidad para compartir tu historia sobre quién eres y qué tiene tu sitio web para ofrecer. Haz doble clic en la caja de texto para comenzar a editar tu contenido y asegúrate de que todos los detalles relevantes que quieres compartir están incluidos.
Pastisseria Ferrer Olot
Un espai centenari dedicat a l’elaboració artesanal de pastisseria, on tradició i innovació es troben per oferir dolços únics.


La nostra història
L' any 1907, Ramon Moliner obre les portes d’una pastisseria a la plaça Móra d’Olot. Amb passió per l’ofici, posa les bases d’un negoci que amb els anys esdevindrà un referent a la ciutat.
Amb el pas del temps, la pastisseria passa a mans de la família Ferrer, que manté viu l’esperit artesanal i l’estima per la feina ben feta.
Actualment, és la tercera generació qui en lidera el dia a dia, amb la col·laboració activa de la quarta generació, que també forma part de l’equip.
​
L’any 2015, neix Ferrer Xocolata, un espai especialitzat i contemporani dedicat íntegrament al món del cacau. Aquesta nova etapa obre la porta a la creativitat i l’experimentació, sense deixar mai enrere l’essència que ens defineix.​

El milfulls de crema
​El nostre milfulls de crema és un dels clàssics més estimats de la Pastisseria Ferrer.
​
Seguint la mateixa recepta centenària, està elaborat artesanalment, combinant diverses capes de full amb la nostra crema pastissera. ​I a la part superior hi trobem una fina capa de fondant de xocolata amb coco als extrems.
​
La recepta la va portar la primera generació a la pastisseria, després de treballar uns anys a França, i des d'aquell moment, s'ha convertit en la pasta més típica de la nostra pastisseria. ​
