top of page
7

Historia completa

Nosotros

Esta es tu página Acerca de. Es tu oportunidad para compartir tu historia sobre quién eres y qué tiene tu sitio web para ofrecer. Haz doble clic en la caja de texto para comenzar a editar tu contenido y asegúrate de que todos los detalles relevantes que quieres compartir están incluidos.

Pastisseria Ferrer Olot

Un espai centenari dedicat a l’elaboració artesanal de pastisseria, on tradició i innovació es troben per oferir dolços únics.

9
9

La nostra història

L' any 1907, Ramon Moliner obre les portes d’una pastisseria a la plaça Móra d’Olot. Amb passió per l’ofici, posa les bases d’un negoci que amb els anys esdevindrà un referent a la ciutat.

 

Amb el pas del temps, la pastisseria passa a mans de la família Ferrer, que manté viu l’esperit artesanal i l’estima per la feina ben feta.

Actualment, és la tercera generació qui en lidera el dia a dia, amb la col·laboració activa de la quarta generació, que també forma part de l’equip.

​

L’any 2015, neix Ferrer Xocolata, un espai especialitzat i contemporani dedicat íntegrament al món del cacau. Aquesta nova etapa obre la porta a la creativitat i l’experimentació, sense deixar mai enrere l’essència que ens defineix.​

9

El milfulls de crema

​El nostre milfulls de crema és un dels clàssics més estimats de la Pastisseria Ferrer.

​

Seguint la mateixa recepta centenària, està elaborat artesanalment, combinant diverses capes de full amb la nostra crema pastissera. â€‹I a la part superior hi trobem una fina capa de fondant de xocolata amb coco als extrems. 

​

La recepta la va portar la primera generació a la pastisseria, després de treballar uns anys a França, i des d'aquell moment, s'ha convertit en la pasta més típica de la nostra pastisseria. â€‹

FERRER XOCOLATA OLOT

Adreça

Plaça Mora, número 6

17800, OLOT (Girona)

Contacte

972. 260. 893

  • Instagram

Horari

Matí:

de 9 a 2/4 de 2

Tarda:

de 5 a 8

Tancat dimarts tot el dia i diumenges tarda

bottom of page